CRYOLINE® серия от криогенни фризери

Линде има специално разработена гама от криогенно оборудване за замразяване и охлаждане, което оптимизира качеството с изискванията, които са подходящи за всеки отрасъл. Обхватът на замразяване и охлаждане се доставя на клиентите на база отдаване под наем. Свържете се с нас, за да видите кой е най-добрият фризер за вашите изисквания.

CRYOLINE CF.Cabinet freezer.

CRYOLINE CF -фризер

CRYOLINE® CF е криогенен фризер за храни , подходящ за малки партидни операции, където хранителните колички се зареждат ръчно.

Той осигурява голяма гъвкавост за разнообразие от хранителни продукти, както за кратки, така и дълги периоди на задържане.

Фризерът се предлага в няколко модела и размери и може да работи с течен азот (LIN) или въглероден диоксид (LIC).

View of the CRYOLINE XF spiral freezer

CRYOLINE XF - Високоефективен спирален фризер


CRYOLINE® XF е конструиран за големи количества от 2500 до 7500 кг / ч (5 500-16 500 lb / h) *.

Патентованата технология доставя два пъти по-голяма скорост на топлопредаване на търговски спирални фризери, което я прави два пъти по-мощна.

CRYOLINE XF осигурява по-малък отпечатък, по-голям производствен капацитет и е по-ефективен от стандартните хладилни витрини с криогенна спирала.

Подходящ е за продукти с висока температура и висока влажност, напр. варени домашни птици, морски дарове и говтени ястия.

CRYOLINE CW. Dual-purpose freezer.

CRYOLINE CW - Многофункционален фризер

Лесно превключване между режим IQF (индивидуално бързо замразяване) и стандартен фризер с хоризонтален колан, CRYOLINE® CW е универсален мултифункционален криогенен фризер.

Използва технологията CRYOWAVE, която контролира вибрациите и осигурява регулируемо възбуждане за оптимални IQF храни, като същевременно осигурява възможността да изпълнява като стандартен тунел за много други видове храни с различни форми и размери.

Фризерът се предлага в различни модели и ширини на ремъка с типични постижими производствени норми от 500-2700 кг / ч (1,100-6,000 lb / h) *.View of CRYOLINE SC cryogenic freezer, Still life.

CRYOLINE SC - Вграден тунелен фризер

За продукти, които са трудни за обработка, CRYOLINE® SC вграден тунелен фризер използва патентован фолиен колан за еднократна употреба.

Уредът може лесно да замрази или охлади течни и / или мариновани продукти, или алтернативно да втвърди меки продукти (например филе от риба или пиле) преди окончателно замразяване.

Тъй като коланът е за еднократна употреба, е възможно да се променят продуктите по време на производствения цикъл, без да се налага почистване на колана.

Друго предимство пред многократния ремъка , че фолиото е гладко, което е идеално за обработка на меки храни, тъй като гарантира, че няма да има следи от ремъци.

CRYOLINE MT Tunnel freezer, open front view.

CRYOLINE MT - Тунелен фризер

CRYOLINE ® MT е вграден непрекъснат тунелен фризер, който използва или течен азот (LIN), или въглероден диоксид (LIC), в зависимост от вашия хранителен продукт и производствени нужди.

Той е модулен в дизайна, коeто ви позволява да разширявате производството чрез добавяне на допълнителни тунели за по-дълги производствени линии за замразяване.

Предлага се в няколко модела и ширини на колана с производствени скорости от 200-2500 кг / ч (440-5,500 лири / час) *.


CRYOLINE MT Tunnel freezer, open front view.

CRYOLINE TI - CRYOLINE TI Висококапацитетен фризер с голямо въздействие отгоре-надолу

CRYOLINE® TI е висококапацитетен фризер, използващ технология за въздействие отгоре-надолу.

Този модулен тунелен фризер доставя повече от два пъти разхода на топлопредаване на стандартните фризери за криогенни тунели. По-малък в сравнение с конвенционалните криогенни фризери, той заема по-малко пространство на производствения етаж (обикновено с 40% по-малко пространство в сравнение с конвенционалните фризери за криогенни тунели за същата производствена скорост). CRYOLINE TI предлага изключително високи скорости на конвективен топлопренос и осигурява ефективно използване на течен азот, като по този начин намалява цената за замразяване.

Използвайки течен азот (LIN) като охлаждащ агент, CRYOLINE TI е подходящ за широка гама от не-IQF продукти с типичен диапазон на капацитета от 1500-2500 кг / ч (3300-5,500 lb / h) *.

CRYOLINE SI freezer with closed lid

CRYOLINE SI - Фризер за вграждане със захващане

CRYOLINE® SI е азотен фризер, който пренася хранителния продукт през азотна баня за бързо замразяване на IQF.

Той е предназначен за големи обеми IQF (индивидуално бързо замразяване) приложения, като готвени домашни птици, нарязани меса и скариди.

Фризерите за потапяне излагат продукта директно на течен азот, за да се получи бързо замразяване на кората, за да се блокира производството на продукта и да се намалят загубите от готвене. Това гарантира, че има малко натрупване и че само няколко частици от продукта се придържат един към друг и към колана.

This patented freezer will produce IQF pellets in a regular size with high repeatability, opening up many possibilities for the modern food processor.

CRYOLINE PE - Палетен фризер/ фризер с излята форма

Това е единственият криогенен фризер, предназначен да произвежда формовани хранителни модели.

Производителите, които се интересуват от контрола на порциите на замразени съставки за сосове, пюрета, супи и други течни хранителни продукти, могат да постигнат пропорционално тегло и уникални логотипи.

CRYOLINE® PE е идеално подходящ за производители, които обслужват хранителната промишленост и готовата храна, както и потребителските пазари.

CRYOLINE CWI Freezer, side front angle II, closed

CRYOLINE® CWI 

CRYOLINE ® CWI е иновативен IQF (индивидуално бързо замразяване) фризер, който съчетава предимствата на агресията на продукта CRYOWAVE ® с потоци от криогенни газове с висока скорост, за да даде на клиентите новооткрити нива на гъвкавост и производителност. CRYOLINE CWI позволява на клиентите да се възползват от по-високите скорости на топлопредаване, за да увеличат максимално възможностите си за замразяване. Клиентите вече могат да замразяват повече продукти в рамките на същия размер на машината и пространството на пода, или можете да постигнете същия производствен капацитет на замразяване с машина с по-малък размер, която изисква по-малко пространство. Той е идеален за месо, морски дарове и IQF продукти като скариди, нарязани /  кубчета пилешко, колбаси, кюфтета, макаронени изделия, пици, плодове и зеленчуци.Small capacity spiral freezer, Unterschleißheim

CRYOLINE CS - Компактен спирален фризер

CRYOLINE® CS е криогенна самозатварящ се спирален фризер.

Осигурявайки висок производствен капацитет в малко пространство, той е подходящ за широка гама от хранителни продукти.

CRYOLINE CS е насочен към клиентите със среден обем с типични постижими нива на производителност от 1200-2400 кг / ч (2600-5300 lb / h) *.

Имате въпрос към нашите експерти?