Рязане & процеси по Нагряване

Технологията за термично рязане, рязане с лазерни лъчи, рязане с плазмена дъга и рязане с  пламък с кислородно говиво, са в основата на много промишлени производствени процеси.

Laser cutting of stainless steel with nitrogen.

Лазерно рязане

Лазерното рязане е най-съвременната технология, използвана за високоенергийно рязане на метали и неметали по целия свят. Типичните приложения включват рязане на хидрофорни части и тръби, високоскоростно рязане на тънки листове и рязане на дебели материали. Предимствата на лазерното рязане включват подобрена скорост на рязане, ниско ниво на износване на инструмента и по-голяма гъвкавост.

Лазерни режещи газове от Линде: аргон 4.6, кислород 3.5, азот 5.0.

Three flame cutting,

Пламъчно рязане

Предлагаме пълната гама от газове за рязане с кислородно гориво. По-специално, можем да ви помогнем да увеличите производителността и на качеството на ацетилена за процеса на рязане с кислородно гориво. Предимствата включват бързо загряване, бързи скорости на рязане и висококачествени разфасовки. Нашите експерти по приложенията могат да Ви помогнат да оптимизирате оперативните си параметри за оптимални резултати, като допълваме това с помощта на анализ на разходите за оборудване и услугите за управление на газ, от които се нуждаете.

Газове за пламъчно рязане от Линде: Ацетилен, Eтилен 3.0, Метан 2.5, Пропан, Кислород, Водород.

Plasma cutting,

Плазмено рязане

Ключът към успеха на процеса на плазмено рязане е правилният плазмен газ или газова смес. В зависимост от индивидуалното приложение, могат да бъдат подходящи аргон / водородни смеси, азот, въздух или дори кислород и водно-охладени електроди с волфрамови накрайници. Вторичните газове включват въглероден диоксид, азот и въздух.
Ние можем да подкрепим вашия процес на рязане с гама от чисти газове и газови смеси, съобразени с нуждите на плазменото рязане.

Газове за плазмено рязане от Линде: Аргон 4.6, Формиращ газ 95/5, образуващ газ 90/5, Формиращ газ 85/5, Метан 2.5, Кислород 3.5, Азот 5.0, Водород 3.8, Варигон H35, Варигон He30.


Имате въпрос към нашите експерти?